Soita tänään

OLE OSA SANKARITARINAA.

HAE TÄSTÄ

Hei sinä!

Voisitko sinä olla osa tiimiämme ja uusi New Client Agent?

Etsimme nyt astetta kivempaan puhelintyöhön energisiä ja hyväntuulisia tyyppejä pitämään huolta siitä, että meillä ja asiakkaillamme käy kauppa. Samalla edistät positiivista brändimielikuvaa ja huolehdit siitä, että asiakaspalvelun laatu on huipputasolla. Testaa ja selvitä, voisitko sinä olla etsimämme tyyppi!

TESTAA TÄSTÄ

Mitä New Client Agent tekee?

New Client Agent tekee astetta kivempaa luurityötä. Kohderyhmääsi kuuluu yrityspäättäjät, jotka sinun tulee vakuuttaa asiakkaidemme palvelun tai tuotteen hyödyistä – ja sopia tapaaminen asiakasyrityksemme edustajalle. Samalla selvität markkinatilannetta ja tulevaisuuden tarpeita.

Miten niin astetta kivempaa?

Tässä työssä pääset vaikuttamaan persoonallasi siihen, millaista mielikuvaa asiakkaistamme luodaan. Tarjoamme käyttöösi kaikki tarvitsemasi välineet, koulutuksen ja tuen, jotta pystyt työskentelemään itsenäisesti kotoa käsin.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä siellä missä haluat, silloin kun sinulle sopii. Saat koulutuksen sekä jatkuvan tuen. Avainsanat työssä ovat vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa.

Olisitko siis meidän seuraava myynnin assari?

Saattaisit ollakin, jos

  • asenteesi on rohkea ja hyväntuulinen 

  • ratkaiset ongelmia asiantuntevasti ja luovasti

  • olet itseohjautuva ja motivoitunut

  • viihdyt puhelimessa sujuvaa suomea puhuen

  • pystyt työskentelemään vähintään 20 tuntia/viikko klo 8-16 välillä

  • haluat työskennellä itsenäisesti, mutta osana isompaa tiimiä

  • olet valmis työskentelemään toimeksiantosuhteessa

Etsimämme henkilö on energinen ja motivoitunut aikaansaaja, jonka hyvä asenne välittyy puhelimessa. Sinulla ei mene kieli solmuun toimitusjohtajalle jutellessa ja haluat tarjota oikeasti hyviä asiakaskokemuksia. Työskentelyotteesi on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Tämä homma sopii esimerkiksi valmistuvalle kaupallisen alan opiskelijalle tai henkilölle, jolla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä. 

Työtä tehdään pääasiassa etänä. Oma yhteyshenkilösi pitää sinusta huolta sekä tarjoaa kaiken tarvittavan tuen myös etäpäivinä.

LÄHETÄ HAKEMUS

Kysy lisää! Soita tehtävää koskien Ellenille numeroon
+358 40 738 2583.

SOITA TÄNÄÄN